Belangrijke informatie

Bij een pretecho wordt de aandacht voornamelijk gericht op het maken van mooie beelden. Echter kan het zijn dat er tijdens de echo iets afwijkends wordt gezien. We zullen dan in overleg met jullie contact opnemen met jullie zorgverlener.

Het is belangrijk om te weten dat we uitgebreid naar je kindje kijken, maar dat deze pretecho geen volledige screening is.

Mocht u een gemaakte afspraak toch niet na kunnen komen, zeg deze dan telefonisch en minstens 24 uur van tevoren af. Als u niet verschijnt of te laat afzegt, ontvangt u een rekening.

Betaling is zowel per PIN als contant mogelijk.

In verband met de uitbraak van het coronavirus is alleen de partner toegestaan bij het maken van de echo. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij verzoeken u de handen te wassen voordat u plaats neemt in de wachtkamer.

Update ivm uitbraak coronavirus: In verband met de uitbraak van het coronavirus is alleen de partner toegestaan bij het maken van de echo. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Kinderen zijn normaal gesproken van harte welkom tijdens de echo, alleen ivm de maatregelen rondom corona voorlopig nog even niet. Vanaf een leeftijd van ongeveer 6 jaar vinden kinderen een echo vaak erg leuk. We merken in de praktijk dat hele jonge kinderen de echobeelden nog niet goed kunnen begrijpen en daardoor snel afgeleid zijn. Ook vinden ze de donkere kamer waarin we de echo maken meestal niet prettig. Hierdoor kan het zijn dat jullie aandacht zelf ook afgeleid wordt van de echo. Denk vooraf dus goed na wat voor jullie prettig is.